Volledig scherm
Wethouder Corine Bronsveld © CDA Maassluis

Stichting Myosotis is niet meer dakloos en gaat verder in pand van Lentiz College

De Maassluise stichting Myosotis die de afgelopen periode dakloos was, krijgt een nieuwe ruimte in het Lentiz College, locatie Kastanjedal.

Myosotis zet zich al jaren in voor jongeren met een verstandelijke beperking en was altijd gevestigd in InBlik. Toen dat ruim twee jaar geleden weer een fulltime jongerencentrum werd, kwam de stichting op straat te staan. Inmiddels hebben zij hun activiteiten tijdelijk gestaakt, maar daar komt binnenkort verandering in. Want Myosotis verhuist naar het Lentiz College, locatie Kastanjedal.

,,Ook wij waren van mening dat Myosotis een plek verdient in Maassluis'', stelt wethouder Corine Bronsveld (foto). ,,Er moeten wel wat aanpassingen worden gedaan in het gebouw, maar daar wil Lentiz graag aan meewerken. Op deze manier kunnen we Myosotis voor een langere periode een plek geven, die toezegging hebben wij hen ook gedaan.''

Wanneer Myosotis de nieuwe locatie kan betrekken, is nog niet bekend. Het bestuur van de stichting was gisteren niet bereikbaar voor commentaar.

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen