De Action in Vlaardingen trekt veel bezoekers.
Volledig scherm
De Action in Vlaardingen trekt veel bezoekers. © FB

Videobeelden van lange rij Vlaardingers voor Action massaal bekeken: ‘Was het toiletpapier in de aanbieding?’

Wat doen Vlaardingers als het ten tijde van de coronacrisis prachtig weer is? In groten getale naar de Action, zo blijkt uit een filmpje dat momenteel op honderdduizenden beeldschermen voorbijflitst.

Het filmpje, verspreid via Dumpert, is inmiddels ruim een half miljoen keer bekeken. Op de beelden is een rij van tientallen meters te zien voor de deur van het Action-filiaal aan de Parallelweg. Boven de koopjesjagers prijkt een strakblauwe lucht.

Het tafereel ontlokt duizenden reacties bij de kijkers. Sommigen vragen zich gekscherend af of het toiletpapier soms in de aanbieding was.

Aanmaakblokjes

Volgens een woordvoerster van de koopjesketen is het deze dagen in veel filialen druk. ,,Wij verkopen veel producten waar mensen nu behoefte aan hebben”, licht zij toe. Te denken valt aan handgel en andere schoonmaakmiddelen. ,,Mensen blijven thuis en vinden bij ons de spullen die ze in en om het huis nodig hebben.”

Zo ook producten om de kinderen mee bezig te houden, kantoorbenodigdheden en tuinaccessoires. Afgelopen weekend deden met name tuinstoelen, aanmaakblokjes en reinigers voor in de tuin het goed.

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen