De gestolen bus.
Volledig scherm
De gestolen bus. © Privéfoto

Volgepakte bus van Vlaardingse gestolen: ‘Geef alsjeblieft doos met familiefoto’s terug’

De Vlaardingse Wendy Don (45) hoopt op iets van goedheid bij de dief die haar bestelbus stal. Hij pikte namelijk óók een doos met honderden dierbare familiefoto’s. ,,Dit doet zeer.”

 1. ‘Sjoemelrector’ vluchtte naar Turkije, maar rechtszaak miljoenenfraude Islamitische Universiteit start toch
  PREMIUM

  ‘Sjoemel­rec­tor’ vluchtte naar Turkije, maar rechtszaak miljoenen­frau­de Islamiti­sche Universi­teit start toch

  Hij houdt zich al jarenlang schuil in Turkije en voorkwam zo dat de rechtszaak om miljoenenfraude op de omstreden voormalige Islamitische Universiteit in Rotterdam tegen hem werd behandeld. Maar in afwezigheid van voormalig rector Nedim B. (62) gaat de rechtszaak tegen hem toch van start. Mede door B. en een ander voormalig bestuurslid zou de Belastingdienst voor 8,5 miljoen euro zijn getild.
 1. SC Feyenoord dieper in de penarie, pak slag voor Capelle: lees hier alles over het amateurvoetbal
  Voetbal Totaal

  Herrijze­nis VDL tevergeefs, VFC verliest net herstelde Pranger: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  Een gebrek aan voetbalintelligentie noemt SC Feyenoord-trainer André Stafleu het, maar je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te zien dat de vierdedivisionist na wéér een nederlaag dieper in de penarie zit. Verder kon dit weekeinde een 16-jarige invalkeeper de nederlaag van Strijen niet voorkomen. VDL was dicht bij een succesje, maar greep weer mis. Verder won Vierpolders wéér een derby. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen