Vrouw (25) doodgestoken in Vlaardingen, verdachte is haar ex-vriend

video/updateEen 25-jarige vrouw is afgelopen nacht overleden nadat zij in haar woning aan de Van ‘t Hoffstraat in Vlaardingen werd neergestoken. Er is een 28-jarige verdachte aangehouden. Volgens de politie ligt het motief  in de relationele sfeer.

Twee vrouwen probeerden het slachtoffer nog eerste hulp te verlenen. Toen de politie en ambulance arriveerden, namen zij de eerste hulp over. Het slachtoffer werd met een hoogwerker uit het huis gehaald waarna ze met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. Medische hulp mocht niet meer baten.

De verdachte is de vriend van het slachtoffer. Hij vluchtte weg en werd later in een woning aan de Van Leeuwenhoekstraat, even verderop, aangehouden. De politie moest hem taseren omdat de hij weigerde mee te werken aan zijn aanhouding. In de woning zijn sporen veiliggesteld en het onderzoek naar de precieze toedracht is in volle gang.

Het is het tweede incident in korte tijd in de Vlaardingse Westwijk. Anderhalve week geleden bracht een man in de Van der Waalsstraat zijn vriendin om het leven, waarna hij zelf om het leven kwam bij een door hemzelf veroorzaakte explosie.

Volledig scherm
Het incident vond plaats in een woning aan de Van het Hoffstraat in Vlaardingen © MediaTV
Volledig scherm
Het slachtoffer werd met een hoogwerker uit de woning gehaald © MediaTV
Volledig scherm
De verdachte werd aangehouden in een woning aan de Van Leeuwenhoekstraat © MediaTV

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Waterweg en omstreken? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen