Acteur John Buijsman, alias 010 Sherriff, heeft een huisje op het Recreatieoord Hoek van Holland en is uitgegroeid tot gezicht van het verzet tegen de geplande verkoop.
Volledig scherm
PREMIUM
Acteur John Buijsman, alias 010 Sherriff, heeft een huisje op het Recreatieoord Hoek van Holland en is uitgegroeid tot gezicht van het verzet tegen de geplande verkoop. © Roel Dijkstra

Wethouder Kasmi trekt boetekleed aan over verkoop Recreatieoord: ‘Huisjeseigenaren hadden eerder mee moeten praten’

De huisjeseigenaren op het Recreatieoord in Hoek van Holland hadden eerder mee moeten kunnen praten over de geplande verkoop van het park. Dat zei wethouder Said Kasmi van de gemeente Rotterdam woensdag tijdens een debat over de toekomst van het oord. ,,Wij hebben onze lessen getrokken.”

  1. ‘Sjoemelrector’ vluchtte naar Turkije, maar rechtszaak miljoenenfraude Islamitische Universiteit start toch
    PREMIUM

    ‘Sjoemel­rec­tor’ vluchtte naar Turkije, maar rechtszaak miljoenen­frau­de Islamiti­sche Universi­teit start toch

    Hij houdt zich al jarenlang schuil in Turkije en voorkwam zo dat de rechtszaak om miljoenenfraude op de omstreden voormalige Islamitische Universiteit in Rotterdam tegen hem werd behandeld. Maar in afwezigheid van voormalig rector Nedim B. (62) gaat de rechtszaak tegen hem toch van start. Mede door B. en een ander voormalig bestuurslid zou de Belastingdienst voor 8,5 miljoen euro zijn getild.