YETS Foundation ontving eerder een Appeltje van Oranje uit handen van Koningin Maxima. In het midden een trotst Peter Ottens.
Volledig scherm
PREMIUM
YETS Foundation ontving eerder een Appeltje van Oranje uit handen van Koningin Maxima. In het midden een trotst Peter Ottens. © ANP

YETS Foundation en Stichting J&S gaan samenwerken; jongeren koken soep voor ouderen

YETS Foundation zet zich vooral in voor jongeren, Stichting J&S houdt zich voornamelijk met senioren bezig. Maar beide organisaties werken vanuit Schiedam en kunnen elkaar aanvullen. De clubs slaan daarom de handen ineen en gaan samenwerken. Zo gaan vier YETS-jongeren onder begeleiding van de kok van J&S soep leren koken die zij vervolgens zelf bij de ouderen langs brengen.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen