Volledig scherm
Spits Dick Tijdeman. © Mischa Keemink

Zondagselectie SVV hervat competitie en maakt seizoen alsnog af

De selectie van SVV (zo) maakt het seizoen in de tweede klasse D alsnog af. De ploeg van trainer Toon Wolters trad gistermiddag op het eigen sportpark Harga aan tegen kampioen TOGB (1-2 verlies), ondanks de eerdere boodschap van de selectie om per direct te stoppen vanwege een conflict met het bestuur.

,,We hebben vorige week een vervolggesprek gehad met het bestuur. Daarin hebben zij toegegeven niet juist gehandeld te hebben", laat spits Dick Tijdeman (foto) weten. ,,Voor onszelf en voor de mensen binnen SVV, zoals de technische staf, vrijwilligers, sponsoren en supporters, willen we het seizoen graag goed afmaken. We blijven voetballers en willen geen degradatie achter onze naam, zeker niet na de promoties van de laatste jaren."

Trainer Toon Wolters was trots op zijn selectie. ,,We hebben, onder deze moeilijke omstandigheden, een knap resultaat neergezet tegen de kampioen." Na een vroege 0-1 achterstand maakte Wesley Schouten snel weer gelijk. Net voor rust scoorden de bezoekers de uiteindelijke winnende treffer.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit de regio Waterweg? Schrijf je hier gratis in!

In samenwerking met indebuurt Vlaardingen