Een groot deel van het personeel voelt zich een stuk minder veilig op het werk vanwege het groeiende aantal coronabesmettingen.
Volledig scherm
Een groot deel van het personeel voelt zich een stuk minder veilig op het werk vanwege het groeiende aantal coronabesmettingen. © Robin Utrecht

Bonden: helft zorgpersoneel voelt zich onveilig door corona en maakt zich zorgen om voorraden

CoronaDe helft van het zorgpersoneel voelt zich inmiddels niet volledig of niet meer veilig op het werk door het groot aantal nieuwe besmettingen en de onvoorspelbaarheid van het coronavirus. Die groep wordt steeds groter. FNV en beroepsorganisatie NU’91 luiden daarom de noodklok bij het ministerie van VWS. 

 1. Jack (50) heeft zo veel borsten gezien dat hij de maat door jas heen kan schatten: ‘Cup H is hier heel gewoon’
  PREMIUM
  met video

  Jack (50) heeft zo veel borsten gezien dat hij de maat door jas heen kan schatten: ‘Cup H is hier heel gewoon’

  Jack Baard (50) heeft ondertussen zo veel borsten gezien dat hij dwars door een bodywarmer heen de maat kan schatten. Hij begon 30 jaar geleden, tegen zijn zin, als verkoper van bh's, maar is nu dé lingerie-expert. Surinaamse vrouwen, moslima's, slanke en vollere vrouwen, ze weten Jack allemaal te vinden. Hij verkoopt vanaf maatje 70 A tot en met 100 O.
 2. LEES TERUG | Aantal besmettingen in Nederland stijgt naar 614, schoolleiders willen dat scholen dichtgaan
  Play
  CORONAVIRUS

  LEES TERUG | Aantal besmettin­gen in Nederland stijgt naar 614, schoollei­ders willen dat scholen dichtgaan

  Het aantal coronabesmettingen in Nederland is gestegen naar 614. Dat heeft het RIVM vanmiddag bekendgemaakt. De afgelopen 24 uur zijn er 111 gevallen positief getest op COVID-19. Volgens het RIVM werken 102 van alle gemelde patiënten in de zorg. Het door de Amerikaanse president Trump afgekondigde inreisverbod voor Europeanen zorgt ondertussen voor grote onrust, zowel bij reizigers als de reisbranche. Dit liveblog is nu afgesloten. De laatste ontwikkelingen vind je hier.