Daan Oppenheimer vertrekt begin 2022 naar Thailand. ,,Het klinkt als een droom, maar het gaat echt gebeuren.’’
Volledig scherm
PREMIUM
Daan Oppenheimer vertrekt begin 2022 naar Thailand. ,,Het klinkt als een droom, maar het gaat echt gebeuren.’’ © Pim Ras fotografie

Daan werkt straks vanuit Thailand: ‘Mijn enige zorg: dat de stroom uitvalt’

KeerpuntHeeft het pandemietijdperk, dat nu alweer maanden duurt, ook voor iets pósitiefs gezorgd? In de serie Het Keerpunt brengen we de komende tijd verhalen van mensen die hun leven ingrijpend op de schop namen. Vandaag: Daan Oppenheimer (43) uit Groningen doet voortaan zijn videovergaderingen vanaf een tropisch eiland.

5 reacties

 • J.C. Phitphan

  1 jaar geleden
  @ Albert van der Mey Dat ligt er natuurlijk aan wat geluk betekend, een samenleving die altijd maar loopt te mekkeren, klagen, zeuren, vingertje wijzen? torenhoge prijzen? bedolven worden onder regeltjes? jachten en jagen? Hier is het leven relaxed, voor mij is dat geluk. @ Joost Delft, problemen met longstay???? Gedrag en houding misschien aanpassen?maakt hier totaal geen indruk, ik heb nog nooit langer dan 15 minuten op het jaarvisum gewacht, appeltje eitje.
 • Albert van der Mey

  1 jaar geleden
  Als je hier niet gelukkig bent zal je daar ook niet worden.
 • bob john

  1 jaar geleden
  heeft hij al een werkvergunning? die is vereist in thailand,
 • Joost Delft

  1 jaar geleden
  Afgezien van een slechte locatiekeuze op een eiland met veel stroomuitval krijg je in Thailand niet zomaar een werkvergunning en is een verblijf langer dan 3 maanden altijd een hoop gedoe. En als je denkt dat je back to back wel eventjes onbeperkt heen en weer kunt reizen kom je bedrogen uit. Zodra je een paar stempels hebt zonder een lange tijdsduur ertussen mag je bij aankomst op het vliegveld gaan uitleggen dat je echt niet in Thailand woont.
 • jan nagel

  1 jaar geleden
  Ik ken het daar als mijn broekzak maar dan zou ik Koh Phangan niet nemen... Daar valt namelijk dagelijks de stroom uit... geen airco, geen ventilator... Sowieso de halve middag geen stroom ( er is ook geen, of dat moet veranderd zijn, kabel met de vaste wal.