Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

‘De rek is eruit? Mensen zijn toch geen elastiekjes’

Psycholoog Thijs Launspach is stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: de rek is eruit.

5 reacties

 • hans griot

  1 jaar geleden
  Ook de lente heeft af en toe een prikpauze.
 • Martijn Buis

  1 jaar geleden
  Martijn Buis De rek is er niet uit, het draagvlak neemt af. Dit heeft vooral te maken met het slechte voorbeeld dat sommige politica geven. Baudet heeft niets met de regels, leeft daarna en doet daar niet moeilijk om (keur ik niet goed). Andere politica lezen ons de les over hoe wij ons moeten gedragen, maar doen zelf het tegengestelde. Schaatsen in Heerenveen, zonder mondkapje schaatsen halen, dansen en schreeuwen op een tafel na de verkiezingsuitslag/ poll etc etc.
 • Kitty Oostdam

  1 jaar geleden
  Gelukkig kan ik mij nuttig maken als vrijwilligster in een Hospice, als mantelzorger voor mijn moeder en maak ik extra lange wandelingen met de hond, zo blijft bij mij de rek er wél in!
 • Rini Verwater

  1 jaar geleden
  De rek erin houden, Ik was het thuiswerken helemaal zat als alleenstaande. Was tijd voor iets anders en ben 18 maanden eerder met pensioen gegaan, op deze manier heb ik mezelf perspectief geboden voor andere dingen te gaan doen. Geen verplichtingen meer maar gewoon zelf alles beslissen en invulling geven. Verder alle social media verbannen want daar kan je echt depressief van worden. Dat laatste is denk ik een goede keus voor heel veel mensen zodat ze weer zelf gaan nadenken en beslissen.
 • henk soest

  1 jaar geleden
  kijk eens naar zondag met Lubach van 28 maart