Praat jij op je werk wel eens met collega’s van andere afdelingen? Vooral doen, maar wees je wel bewust dat je chef het niet fijn vindt.
Volledig scherm
Praat jij op je werk wel eens met collega’s van andere afdelingen? Vooral doen, maar wees je wel bewust dat je chef het niet fijn vindt. © Amy Hirschi on Unsplash

Dit is waarom je chef het niet leuk vindt als jij praat met collega's van een andere afdeling

Praat jij op je werk weleens met collega’s van andere afdelingen? Vooral doen, maar wees je er wel bewust van dat je chef het niet fijn vindt. Afdelingshoofden zijn namelijk bang daardoor de controle over hun ondergeschikten te verliezen.

5 reacties

 • van der Es

  1 jaar geleden
  Voordeel van buiten moeten roken. Je komt in gesprek met vrijwel alle afdelingen. Dan hoor je weleens iets interessants.
 • Rio Norin-rad

  1 jaar geleden
  Als zo een afdelings hoofd er probleem mee heeft, dan doet hij waarschijnlijk iets verkeerd.
 • R.D. Ceulen

  1 jaar geleden
  Belachelijk maar waar. En als die ook micromanagers zijn is het land zoek.
 • Wim Jongeneelen

  1 jaar geleden
  25 jaar bij de sociale werkvoorziening gewerkt. Best naar mijn zin gehad. Alleen de laatste 8 jaar leidinggevenden gehad, die mij als ictman niet konden controleren. F&A is toch iets anders dan ict. Eentje wilde mij eruit hebben, en twee stagairs in de plaats. Werd afgewezen, de 2e negeerde mij compleet. Ik wist teveel. 3 diploma's op hbo en mbo, 25 certificaten, dit met 25 jaar ervaring. Dat ging een beetje te ver. En dat voor iemand, met een sw indicatie. Nu voorgoed in de wao. Jammer.
 • H. Osinga

  1 jaar geleden
  Als OR-lid vinden niet alle leidinggevenden het leuk dat je soms dingen (eerder of completer) weet als zij. Ervaring mee, al lang geleden, voordat het dus werd onderzocht.