Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images/Maskot

Dit moet je doen als je werkmotivatie vandaag ver te zoeken is

Psycholoog Thijs Launspach is stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: geen zin. 

4 reacties

 • Cees Nijland

  1 jaar geleden
  Andere baan zoeken..... C.Nijland
 • gert meijboom

  1 jaar geleden
  Ooit was een baan bedoeld om in je levensonderhoud te kunnen voorzien, loon naar werken. Ergens is er in Nederland een omslag gekomen waarin nu werken leuk moet zijn; het werk dat niet leuk is laten we dan over aan mensen uit landen binnen de EU waar werken voor je geld niet vies is, onze arbeidsmigranten. Nederland kent geen arbeiders meer; wat we over hebben gehouden is geinstutionaliseerde ontevredenheid, ooit verzameld in links PvdA, nu tref je die aan bij rechts PVV.
 • rob spaans

  1 jaar geleden
  Goed plan voor de 300.000 werklozen in Nederland. En dan morgen allemaal snel aan het werk. Er staan genoeg vacatures open.
 • V Blessing

  1 jaar geleden
  Stalletjes mesten en drollen wippen in de wei, daarna is werken achter de laptop met een warme koffie of thee écht aantrekkelijk (met name bij regen en ijskoude wind uit NO). Of badkamer/keukeb poetsen, gras maaien, onkruid wieden ...