Tomatenteler Schenkeveld looft een vakantie naar Ibiza uit voor medewerkers die een nieuwe collega aandragen. Ook hanteren ze de actie een Tientje voor een Vriendje.
Volledig scherm
PREMIUM
Tomatenteler Schenkeveld looft een vakantie naar Ibiza uit voor medewerkers die een nieuwe collega aandragen. Ook hanteren ze de actie een Tientje voor een Vriendje. © Thierry Schut

Draag jij een nieuwe collega aan? Dan krijg je bij dit bedrijf een vakantie naar Ibiza cadeau

Werkgevers belonen werknemers steeds vaker om nieuw personeel aan te trekken. Zo’n wervingsbonus of aandraagbonus is inmiddels een algemeen begrip. Tomatenteler Schenkeveld wint echter de originaliteitsprijs. Wie in zijn eigen kennissenkring een nieuwe collega vindt, krijgt een vakantie naar Ibiza.

  1. Justin is pannenkoekenbakker in de Efteling: ‘Op een rustige dag verkopen we er zo’n 600 tot 1000’
    Wat doet een...

    Justin is pannenkoe­ken­bak­ker in de Efteling: ‘Op een rustige dag verkopen we er zo’n 600 tot 1000’

    Wie ons banenlandschap bekijkt, ziet bijzondere functies voorbijkomen. Een field service-engineer, een lab-technician of een assemblagemedewerker: we hebben ze blijkbaar hard nodig, maar waarvoor en waarom? In deze serie vertelt elke week iemand over zijn of haar beroep. Vandaag: Justin van Assouw (32) is zelfstandig werkend kok in pannenkoekenrestaurant Polles Keuken in de Efteling.