Feyenoord-fans steken vuurwerk af, voorafgaand aan de Europacupwedstrijd tegen Union Berlin.
Volledig scherm
PREMIUM
Feyenoord-fans steken vuurwerk af, voorafgaand aan de Europacupwedstrijd tegen Union Berlin. © AP

Een vrouw als nieuwe Feyenoord-directeur? ‘Ze moet gedijen in een haantjescultuur’

vacature vrijWie moet de nieuwe directeur van Feyenoord worden? Drie recruiters breken er hun hoofd over. ,,Een vrouw zou zo’n gekke gedachte nog niet zijn, maar ze moet natuurlijk wel weten wat buitenspel is.” 

28 reacties

 • gert meijboom

  2 jaar geleden
  Iemand die Feijenoord kent, met lijntjes naar de politiek, goeie uitstraling en die een toekomst inhoud kan geven, we hebben het over de SP-voorvrouw Lillian Marijnisse. Dat kan Renske Leijten de SP gaan leiden en Omtzigt binnen halen. Lillian kan vervolgens investeerders aantrekken en als eerste daad dat hele fangebeuren herstrucureren. Die splintergroepen opheffen en uit de Kuip gooien en gedragsregels opstellen voor een nieuwe fanclub, eentje nog.
 • Gijs Flameling

  2 jaar geleden
  R,Outer, +1, dat is echt een topper
 • R. Outer

  2 jaar geleden
  Ik heb een hele goeie tip want zij is een echt Feyenoorder ! Cora van Nieuwenhuizen .. Proberen kan altijd.
 • Gijs Flameling

  2 jaar geleden
  Er miet een interim-directeur moet komen die impopulaire besluiten neemt. Namelijk strengere beveiliging nu (binnen en buiten het stadion), nieuwe kuip bouwen en vasthouden aan voetballijn Arne Slot. Dat geeft duidelijkheid. Ik weet zeker dat het legioen ook een nieuw kuip laat kolken. Feyenoord moet eens kijken naar West Ham Utd dat ook een iconisch stadion verliet maar nu is aangehaakt bij top Vd Premier League Daarna zou ik een oud-speler met bestuurlijke ervaring aantrekken
 • Dick van Dijk

  2 jaar geleden
  F.H.D .Meere. Jorien van den Herik is op het ogenblik 77 ,wordt 11 november 78 ,denk dat de goede man iets te oud is ,voor deze job.