Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Geen prik, geen salaris? Poehee, wat een hardvochtigheid!

columnIrene van den Berg is journalist en columnist, gespecialiseerd in financiële psychologie. Zij probeert ons economische gedrag te verklaren.

23 reacties

 • Robbert Scholten

  2 weken geleden
  Zoals bij heel veel ziektes heeft vaccinatie er voor gezorgd dat ze bijna niet meer voorkomen, stoppen met vaccineren zorgt ervoor dat ze op termijn weer terugkomen,niet vaccineren maakt je daarmede werantwoordelijk voor
 • Ruben Castro

  1 maand geleden
  Hahaha wat een lariekoek, dit waait wel weer over. Als je zonder vaccin het e.e.a. niet meer mag komen er vervalsingen. Succes daarmee!
 • L Wieriks

  1 maand geleden
  Er gaan andere mensen dood aan deze ziekte. Daarmee houdt voor mij de eigen keuze op. Er zijn nu nog mensen in de zorg die zich niet laten inenten, belachelijk. Mensen met een zwakkere gezondheid verdienen te leven zonder angst dat ze besmet worden door mensen die bang zijn voor een injectienaald en dan gaan roepen over eigen keus en zo. Iedereen verplicht vaccineren, dan kunnen we allemaal weer gewoon verder met ons leven, klaar.
 • Frank Groot

  1 maand geleden
  @Hans Oostveen, dan heb je niet goed gelezen :) Vaccineren doe je voor jezelf. Eenmaal gevaccineerd kan je 'gewoon' Covid krijgen. Zoals al eerder aangegeven; iedereen moet het zelf weten. Punt. Daarbij vraag ik me af hoeveel van de vaccinatie-extremisten met kinderen, voordat iemand nog van Covid had gehoord, geinformeerd heeft bij het kdv of alle kinderen daar wel gevaccineerd waren tegen polio, kinkhoest, etc, etc. Ik schat in bijzonder weinig. Beste mensen;laat de angst niet regeren...
 • Mackaij

  1 maand geleden
  Inderdaad, stop met de fratsen. Ik kan het hier volledig mee eens zijn :)