Draag liever geen slippers op kantoor.
Volledig scherm
PREMIUM
Draag liever geen slippers op kantoor. © Getty Images/Johner RF

Hoe bloot mogen benen en voeten op kantoor? ‘Tenen worden vaak geassocieerd met sexy’

Ook als de mussen van het dak vallen is het belangrijk om er representatief uit te zien op je werk, vindt Anne-Marie van Leggelo (53), directeur van Het Etiquette Bureau. 

5 reacties

 • Robbert Scholten

  11 maanden geleden
  Ik vind het sowieso belangrijk om er representatief uit te zien, het is ook goed voor jezelfvertrouwen,ik vind ook dat de meeste mensen dat ook doen,en dat er een grote verscheidenheid is vind ik leuk
 • Henry Janssen

  11 maanden geleden
  Linkse onzin wat willen jullie dan dat iedereen een jurk tot op de grond dracht omdat er mensen zijn die schijnbaar vallen op tenen ga toch heen in dit land worden ze met de dag gekker. Iedereen snapt dat je representatief moet zijn op een kantoor of voor je werk maar ben je dat niet als je gewoon een korte jurk aan hebt of een strakke broek. Maar het is bij sommige mensen nooit niet goed. Iedere vrouw die voor haar werk weg moet zal zich echt wel realiseren dat ze er fatsoenlijk bij moet lopen.
 • Maria Koot

  11 maanden geleden
  Volstrekte gedateerde onzin deze kledingnormen. Expertise, klantgerichtheid/vriendelijkheid en goede omgangsvormen daar draait het om. Als je dat in huis hebt zal geen klant zeuren.
 • Cees van den Blink

  11 maanden geleden
  Wat een onzin. Die bnrs staan iedere dag haast in hun blote kont op sociaal media en wij zouden in een harnas moeten lopen.
 • Dolly J. de Groot

  11 maanden geleden
  Dolly J. de Groot Het is maar net in welke branche je werkzaam bent. Zelf heb ik eens 'n paar jaar in nachtclubs gewerkt en de dresscodes aldaar voor de bardames en bediensters was de beschikbare outfits bedrijfskleding, zoals in bikini of in 'n cuppencorset. Liefs Dolly