Jurre Versteegh (10) runt bloemenhandel Flowers on Tour. ,,De Rabobank wilde geen zakelijke rekening voor mij openen. Uiteindelijk kon het bij de Triodos Bank wel. Ik ben hun jongste zakelijke klant.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jurre Versteegh (10) runt bloemenhandel Flowers on Tour. ,,De Rabobank wilde geen zakelijke rekening voor mij openen. Uiteindelijk kon het bij de Triodos Bank wel. Ik ben hun jongste zakelijke klant.” © Angeliek de Jonge

Jurre (10) heeft al een eigen bloemenwinkel: ‘Stom dat de Belastingdienst zo veel van mijn winst wil hebben’

De 10-jarige Jurre Versteegh uit het Gelderse Beesd verbergt zijn ambities niet. Sinds vorig jaar runt hij zijn eigen bloemenhandel Flowers on Tour en bezorgt hij mensen een vrolijke bos bloemen. Inmiddels is zijn handel uitgebreid met een webshop met verschillende tuinplanten, droogbloemen en boeketten. En dit is pas het begin, aldus de jonge ondernemer. ,,Ik wil door heel Nederland bloemen gaan bezorgen.”

22 reacties

 • Peter de Jong

  1 jaar geleden
  Het is nog veel erger! Voor een modaal loon van 100% betaalt de werkgever 125% loonkosten. De medewerker krijgt 69% netto in handen. Na aftrek van IB, BTW, accijnzen, leges, etc blijft 54% over om vrij te besteden. De overheid incasseert dus ruim de helft van de totale loonkosten. Deze collectieve lastendruk behoort tot de hoogste ter wereld. Waarom wordt deze niet gehalveerd? Dan kunnen burgers tenminste zelf ook nog iets betalen!
 • leon van ley

  1 jaar geleden
  Succes jurre! En ook jij moet belasting betalen….die wegen waar jij over rijd zijn tenslotte ook door belastingbetalers betaald alsmede je school waardoor jij nu zo inventief bezig bent!
 • Job Mauritz

  1 jaar geleden
  @Jan Haaster, Idd het socialisme is irri maar dit is niet dé manier om het te stoppen
 • c boertjes

  1 jaar geleden
  kleine ondernemers regeling aanvragen...
 • Ricardo van Gelderen

  1 jaar geleden
  Goed bezig. Lijkt me leuk om bloemen bij jouw te bestellen en een praatje te maken. Nog een tip. Bij onder de 7000 omzet hoef je geen belasting te betalen.
 1. ‘Als vrouw loop je nog steeds bijna een maandsalaris mis voor hetzelfde werk’
  loonkloof

  ‘Als vrouw loop je nog steeds bijna een maandsala­ris mis voor hetzelfde werk’

  Econoom Sophie van Gool zegt het in haar boek Waarom vrouwen minder verdienen recht voor zijn raap: mannen verdienen en bezitten véél meer geld dan vrouwen. Ter gelegenheid van Equal Pay Day op 14 november vertelt ze waarom er zoveel ge-‘ja-maar’ is als het gaat over dit onderwerp. ,,Mensen denken dat Nederland een progressief land is met gelijke kansen, maar de realiteit is anders.’’