Luisa Bonanno en Emiel Caris als chirurgisch team in het Maasstad Ziekenhuis en als eerste luitenant en luitenant-kolonel.
Volledig scherm
PREMIUM
Luisa Bonanno en Emiel Caris als chirurgisch team in het Maasstad Ziekenhuis en als eerste luitenant en luitenant-kolonel. © Privéfoto's

Luisa en Emiel doen hun werk in het ziekenhuis, maar stonden ook hun mannetje als militair

Hij is arts in het ziekenhuis, zij maakt deel uit van het chirurgisch team van het leger. Toch staan Emiel Caris en Luisa Bonanno samen in de operatiekamers (OK) van het Maasstad Ziekenhuis. En: allebei zijn ze meermaals door Defensie uitgezonden voor missies in Afghanistan. Door die uitwisseling kun je als patiënt zomaar een oorlogsveteraan aan je bed hebben staan.

  1. Katharina (42) werd allerlaatste bij halve marathon, na 13 kilometer appte haar moeder of ze al begonnen was
    PREMIUM

    Katharina (42) werd allerlaat­ste bij halve marathon, na 13 kilometer appte haar moeder of ze al begonnen was

    Geschreeuw, gehuil en gelach: alle emoties passeerden vandaag de revue bij de finishlijn van de eerste halve marathon in Rotterdam. De 9300 deelnemers hadden ieder hun eigen reden om 21,2 kilometer te volbrengen op de grijze zondagochtend, maar waren niets minder dan voldaan toen ze de Coolsingel zagen naderen. ,,Je hebt alleen spijt van wat je niet hebt gedaan in het leven”, zei de laatste loper Katharina (42).