Patricia Sonneveld, deze Valentijnsdag niet toevallig geheel gehuld in het rood, de kleur van de liefde, grossiert in sprankelende wijnen die ook deze dag nét dat stukje feestelijker maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Patricia Sonneveld, deze Valentijnsdag niet toevallig geheel gehuld in het rood, de kleur van de liefde, grossiert in sprankelende wijnen die ook deze dag nét dat stukje feestelijker maken. © Frank de Roo

Patricia (50) zei haar topbaan bij de overheid op om voortaan ambachtelijk gemaakte bubbels te verkopen

Eind 2019 zei Patricia Sonneveld (50) haar goed betaalde baan bij de rijksoverheid op om voortaan schuimwijn uit de Champagnestreek te verkopen. Net toen de eerste dozen binnen kwamen voor haar Bubbels & Meer, brak corona uit, waardoor haar plan om de klassieke oudejaarsdrank het hele jaar rond ‘bruisend’ te houden grotendeels in duigen viel. 

  1. Dit is de familie die IJsselmonde aan het lezen bracht en houdt; al vier generaties en bijna een eeuw lang
    PREMIUM
    MADE IN 010

    Dit is de familie die IJsselmon­de aan het lezen bracht en houdt; al vier generaties en bijna een eeuw lang

    Oké, hij is het niet geworden. Maar dat Gert-Jan van Rietschoten, eigenaar van een boekenwinkel in het altijd zo ‘onbelezen’ beschouwde Rotterdam-Zuid, alleen al werd genomineerd voor de titel Boekverkoper van het jaar 2021/2022, is best bijzonder. Hij moest het uiteindelijk afleggen tegen een dame uit Driebergen, maar voor hun klanten zijn de Van Rietschotens al sinds 1926 de springplank naar een paar uurtjes verstrooiing, spanning of fantasie.