Bert Hesselink samen met medewerker Linda Rikkink van Die Grenze. Zij is de eerste medewerker van de keten, ze begon in de kleine drogisterij van Hesselink in Denekamp.
Volledig scherm
PREMIUM
Bert Hesselink samen met medewerker Linda Rikkink van Die Grenze. Zij is de eerste medewerker van de keten, ze begon in de kleine drogisterij van Hesselink in Denekamp. © Roel Dijkstra

Prijsvechter Die Grenze breidt uit naar de Randstad: ‘Drie pakken voor één euro. Niet duur, hè?

Bert Hesselink (58) doet de hele dag bijna niets anders dan restpartijen opkopen. Van overgebleven kersttoastjes en paashazen tot trays frisdrank, parfum en dozen shampoo. Het is de basis van zijn Twentse succesformule Die Grenze, die steeds verder uitbreidt en donderdag in Vlaardingen het eerste Randstedelijke filiaal opende.

  1. Student Annemarijn (20) krijgt eigen kledinglijn, slechts paar maanden na start van stage
    PREMIUM

    Student Annemarijn (20) krijgt eigen kleding­lijn, slechts paar maanden na start van stage

    Het gebeurt zelden dat een stagiair direct een eigen kledinglijn mag ontwerpen, maar Annemarijn Verboom kreeg het voor elkaar. Begin dit jaar klopte ze aan bij een Utrechts bedrijf voor een ‘oriëntatie op het werkveld’. Nu lanceert ze al een collectie t-shirts en sweaters met bijzondere prints. De jonge ontwerpster kijkt verder dan uiterlijk vertoon. Met haar kledij wil ze een boodschap geven.