Lunchroom Bij Jan moet het terras opruimen.
Volledig scherm
PREMIUM
Lunchroom Bij Jan moet het terras opruimen. © Foto: Bert Beelen

Romy-Lisa moet terras in winkelcentrum sluiten: ‘Ik word kapotgemaakt’

Tranen van vreugde rolden over de wangen van Romy-Lisa Verhofstadt. Zó blij was de eigenaresse van lunchroom Bij Jan in Nijmegen vorige week met de opening van de terrassen. De tranen kwamen dinsdag opnieuw. Nu van verdriet: Verhofstadt moest haar terras na nog geen week al afbreken van de gemeente. ,,Ik word kapotgemaakt. Waar gaat dit heen?”

43 reacties

 • Jacques Verschoor

  1 maand geleden
  Hier is ook een terras open op een winkelcentrum krimpen aan de ijssel
 • Roest

  1 maand geleden
  Onvermijdelijk.. en triest tegelijk. Dat is deze overheid ook, 1 miljard weggooien via een bevrind generaaltje. In plaats van KLEINE ondernemers te helpen, strooit Rutte cs bij de grote. Regels zijn regels, maar als ik kalverstraat zie............ Warrig en onvermijdelijk dat de IC's vol blijven
 • Carla van den Boer

  2 maanden geleden
  Tja je kon het proberen
 • a.j. Hulst

  2 maanden geleden
  Telkens dat vergelijken met de supermarkten: komt het nu in niemand op dat de supermarkten open (gebleven) zijn om aan onze (eerste) levensbehoeften te voldoen? Natuurlijk is de drukte soms op het randje, of erover! Dat heeft ook te maken met de mentaliteit van winkelend publiek. Wat als de supermarkten het afgelopen jaar ook gesloten zouden zijn geweest? Hoe had je dan aan je natje en je droogje gekomen? Denk eens na voordat je wat roept en wees blij dat de supermarkten open gebleven zijn!
 • Roy Alphenaar

  2 maanden geleden
  Als je als ondernemer de regels niet kent de deur helemaal dicht doen en wat anders gaan doen.
 1. Blunder bij ggz kost monteurleider na 14 jaar zijn baan: 'Vlam ging langs gezicht medewerker’
  stroomstoring

  Blunder bij ggz kost monteurlei­der na 14 jaar zijn baan: 'Vlam ging langs gezicht medewerker’

  Een 56-jarige projectleider van een netbeheerder is in de zomer van vorig jaar terecht ontslagen, nadat hij ‘onaanvaardbare risico’s had genomen tijdens het verhelpen van een stroomstoring bij de ggz in Eindhoven (GGzE). Dat heeft het gerechtshof in Den Bosch in hoger beroep besloten. De reparatie, die onder leiding stond van de manager, ging gepaard met een flinke knal. Een vlam ging rakelings langs het gezicht van een medewerker van GGzE.