Adviesbureau Involve laat pizza bezorgen bij alle collega's om de maandelijkse lunch alsnog voort te zetten
Volledig scherm
Adviesbureau Involve laat pizza bezorgen bij alle collega's om de maandelijkse lunch alsnog voort te zetten © Shutterstock

Thuiswerken, maar toch samen lunchen: dit bedrijf laat bij alle collega’s pizza bezorgen

Onderling contact houden met je collega’s is nog best lastig als je allemaal verplicht thuiswerkt. Bij adviesbureau Involve zijn ze zo gehecht aan de maandelijkse gezamenlijke lunch dat ze deze traditie ook vanuit huis voortzetten. Het bedrijf laat bij alle werknemers pizza of een andere lunch naar keuze bezorgen.

 1. Keuzegids: Positie beginnende journalisten flink verslechterd

  Keuzegids: Positie beginnende journalis­ten flink verslech­terd

  Het startsalaris van jonge journalisten is er vorig jaar het meest op achteruitgegaan van alle afgestudeerde hbo’ers, signaleren de makers van de Keuzegids hbo. Terwijl het brutoloon van een afgestudeerde aan een hogeschool in 2020 gemiddeld met 65 euro steeg ten opzichte van een jaar eerder, ging het salaris van beginners in de journalistiek met 87 euro omlaag. ,,In geen enkel vakgebied vond een grotere daling plaats”, aldus de Keuzegids.
 2. Thuis aan het werk? Zes tips voor de perfecte werkmonitor
  Tech Thuiswerk Tips

  Thuis aan het werk? Zes tips voor de perfecte werkmoni­tor

  Heb je werk dat je ook op afstand kan doen, dan is de kans groot dat je de komende weken (en misschien langer) thuis een werkplek moet inrichten. Daarbij heb je recht op ondersteuning van je werkgever, maar een voordeel van thuiswerken is ook juist dat je zelf inspraak hebt in de keuze voor je apparatuur. Zolang je werkplek maar voldoet aan de arbo-eisen, uiteraard. We helpen je een handje met wat tips rondom de aanschaf van een monitor.