Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Werk jij liever thuis omdat je daar productiever bent? ‘Gaat om meer dan je to-dolijst afstrepen’

Een goede verstandhouding met collega’s, leidinggevenden of klanten maakt je werkdag niet alleen plezieriger, maar zorgt er ook voor dat je meer gedaan krijgt. Mirjam Wiersma, auteur van twee boeken over zakelijk flirten, vertelt hoe je jezelf op de kaart zet en mooie relaties opbouwt met anderen. Deze keer: een intern netwerk.

10 reacties

 • Sina Hogeboom

  1 maand geleden
  Ik hoop dat er wel controle is met al dat werken thuis of die gasten niet alleen koffie zitten te drinken.
 • Ruben Castro

  1 maand geleden
  Sinds Corona werk ik 2 dagen thuis en 3 op kantoor. Ik kan me niet voorstellen om weer 5 dagen naar kantoor te gaan, dat doe ik nooit meer.
 • V Blessing

  1 maand geleden
  Van baan gewisseld, omdat ik "niet gezellig genoeg" was en prestatie leveren minder belangrijk was dan 4 keer per dag samen koffie drinken. Niks mis met leuke collega's, maar, beste werkgevers en adviseurs: Ik werk, omdat ik geld moet verdienen. Dus ik verkoop mijn uren aan een bedrijf en lever goede waar (dus: prestatie) voor hun geld. Misschien moeten jullie gewoon het idee loslaten dat alleen de babbelgrage extrovert een aanwinst is. Iemand moet ook het saai buffelwerk doen, hé?
 • Danielle Van de Wouw

  1 maand geleden
  Bedankt voor de tips, ik ga inderdaad maar eens een bruine arm halen.
 • Kortman

  1 maand geleden
  Thuiswerken en netwerken gaat ook prima samen. Het is productiever om thuis te werken. Je spaart reistijd en vertragingen uit. En het werkt prima. Hybride werken kan, maar is helemaal niet nodig. Belachelijk dat men nog steeds op kantoor werken promoot. Het draagt echt niks bij.