Winkeliers zijn lockdown beu en gooien zaterdag tóch de deuren open

VIDEOSteeds meer niet-essentiële winkels lappen de regels aan hun laars en openen de deuren van hun winkel. Volgens brancheorganisatie INretail wil ook het publiek weer kunnen winkelen. 

193 reacties

 • elly peerdeman

  4 maanden geleden
  Het virus laat zich niet stoppen door:lockdowns-isolatie-winkel sluiting-vaccineren-boosters-mondkapjes enz.Goed ventileren wel.
 • Violet Lispet - maduro

  4 maanden geleden
  Alles moet open
 • M. Doublet

  4 maanden geleden
  Ik geef de ondernemers groot gelijk! Hun levenswerk sterft onder huidig kabinetsbeleid. De lockdown heeft geen effect, aangezien besmetting grotendeels thuis plaatsvind. De besmettingen stijgen! Ook heeft 2G een sterke invloed op deze ondernemers. Zij moeten dat gaan controleren? Probleem is dat 2G gewoon nog verspreiden kan, geprikt of gehad kan nog steeds drager zijn. Onder Omicron is er nauwelijks ziekenhuisopname onder gevaccineerd of ongevaccineerd. Bescherm ouderen en open de samenleving!
 • Hans Laats

  4 maanden geleden
  Hans Laats. Zo is het maar net @Julia van Damme. Het is een zwalkend niet onderbouwde en nagedachte corona beleid. Het is niet meer dan een TUNNEL VISIE beleid met grote OOG KLEPPEN op de beleidsmakers kunnen niet zien wat aan de zijkanten van de samenleving leeft en willen zodoende hun doel bereiken tegen beter weten in zowel op korte termijn als de lange termijn. Virussen zijn niet te stoppen ondanks alles. Helaas.
 • Giova

  4 maanden geleden
  Wat een paniek weer om een variant vergelijkbaar met de griep. Mensen get over it! Sommigen lijken zo'n pandemie wel lekker te vinden, dat ze erin blijven zelfs als deze inmiddels voorbij is. Ziekenhuis opnames dalen alleen maar, daar ging het toch om? En nu massaal naar de psycholoog om weer sociaal gedrag te leren, van mensen vrees, ssmetvrees en angststoornissen af te komen. Ohja hypochondrie kunnen ze misschien ook wat aan doen... De psychiatrie krijgt het nog druk.
 1. Man ‘kaal’ noemen op werkvloer is volgens Britse rechtbank seksuele intimidatie

  Man ‘kaal’ noemen op werkvloer is volgens Britse rechtbank seksuele intimida­tie

  Een man op de werkvloer uitschelden voor ‘kale’ kan beschouwd worden als seksuele intimidatie. Dat heeft een Britse rechtbank bepaald. Volgens de rechters hebben mannen veel vaker met haarverlies te kampen dan vrouwen, waardoor het een toespeling is op hun geslacht en dus een vorm van discriminatie en seksuele intimidatie. ,,Het kan vergeleken worden met een opmerking over de borstgrootte van een vrouw.”