Volledig scherm
PREMIUM
Tilly Goes (Zonnebloem afdeling Westland) en Sjaak Buijs (voorzitter van telersvereniging voor zomerbloemen) willen 100.000 zonnebloemen verkopen voor de Zonnebloem. © Thierry Schut

100.000 zonnebloemen verkopen voor de Zonnebloem

Twaalf kwekers van zonnebloemen in pot zijn een actie begonnen om 100.000 zonnebloemen te verkopen voor De Zonnebloem. Van elke verkochte bloem gaat een euro naar de landelijke vrijwilligersorganisatie. ,,Het is zó’n blije bloem.”

De aanleiding voor deze actie met een duizelingwekkend aantal zonnebloemen in de hoofdrol is een succesvolle fondsenwervingsactie in Sittard, vorig jaar. Kwekerij Van Adrichem uit Monster leverde de pot-zonnebloemen en die waren goed voor 500 euro voor de lokale afdeling van De Zonnebloem. 

  1. Nieuwe ijssalon bij De Carlton: 'We worden een soort drive-in'

    Nieuwe ijssalon bij De Carlton: 'We worden een soort drive-in'

    Voorbijgangers is het misschien al opgevallen: pal naast de ingang van De Carlton aan de Naaldwijkseweg in 's-Gravenzande staat sinds kort een blokhut. Wie denkt dat Marcel Koene, die het tuincentrum runt, ruimte tekort kwam, heeft het mis. Het is namelijk het gloednieuwe onderkomen van de nieuwe vestiging van ijssalon I Fiori, waar liefhebbers sinds deze maand terecht kunnen voor een bolletje ijs. Dat schrijft mediapartner Indebuurt Westland.

In samenwerking met indebuurt Westland