Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © ANP XTRA

35-jarige man bij huisfeest bewusteloos geslagen nadat hij vrouw die moest plassen binnenliet

Een 35-jarige man uit Wateringen is in augustus zwaar mishandeld door vier mannen in zijn eigen woning. Hij werd geslagen en geschopt totdat hij bewusteloos op de grond lag. Dat meldt de politie vandaag.

De man gaf op donderdag 1 augustus 2019 een huisfeestje na de wielerronde van Wateringen. Een onbekende vrouw belde aan en zei dat ze nodig naar het toilet moest. De man liet haar binnen. Even later werd er hard op het raam gebonkt door een onbekende man. De Wateringer deed weer open en vroeg wat er aan de hand was, hij kreeg direct een klap in zijn gezicht van de man die op het raam had geklopt. 

Nog drie mannen melden zich bij de woning van het slachtoffer. De mannen begonnen op het slachtoffer in te slaan en te schoppen. Hij kwam bewusteloos op de grond terecht. ,,Later bleek dat hij een gebroken neus en beschadigde voortanden had.”

De mannen kwamen uit de richting van café de Molenbar. Omdat er nog veel onduidelijk is, wordt de zaak vanavond besproken in een uitzending van TeamWest. Zo wordt er naarstig gezocht naar de vrouw die bij het slachtoffer aanbelde. 

In samenwerking met indebuurt Westland