63-jarige man overleden na ongeval met gekantelde vrachtwagen Schipluiden

video/updateOp de Woudseweg in Schipluiden is vanmiddag een vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen nadat zijn wagen gekanteld was. De vrachtwagen kwam deels in het weiland en gedeeltelijk in de sloot terecht.

De brandweer is een tijdlang druk bezig geweest om de cabine te openen, om bij het slachtoffer te komen. De 63- jarige man uit Lelystad bleek al te zijn overleden. De politie laat weten bezig te zijn met een onderzoek. 

De vrachtwagen is kapot gegaan bij de kanteling. De inhoud ligt in het weiland en in de sloot. Er zouden meerdere voertuigen betrokken zijn bij het ongeval. De Woudseweg is afgesloten voor alle verkeer.

Volledig scherm
© District 8

Bergers van Vreugdenhil hebben na ruim zes uur de vrachtwagen en de trailer kunnen berger. Rond tien uur wordt de Woudseweg weer vrijgegeven. Zowel de trekker als de oplegger worden meegenomen voor verder onderzoek. Door de klap is de volledige lading van de vrachtwagen uit de oplegger gevlogen. Een bedrijf komt ter plaatse om al het afval te verwijderen, ook wordt het water uit de naastgelegen sloot weggezogen omdat dit vervuild is.

De inhoud van de vrachtwagen ligt grotendeels in de sloot.
Volledig scherm
De inhoud van de vrachtwagen ligt grotendeels in de sloot. © District8
De gekantelde vrachtwagen aan de Woudseweg in De Lier.
Volledig scherm
De gekantelde vrachtwagen aan de Woudseweg in De Lier. © District8

In samenwerking met indebuurt Westland