Volledig scherm
PREMIUM
De medewerkers van Behandelcentrum Westland in Naaldwijk, met in het midden patiënt Dineke Mei-Hoving uit 's-Gravenzande. © Foto: Thierry Schut

Behandelcentrum Westland is klaar voor veel meer patiënten

Negen extra spreekkamers, een nieuwe behandelkamer, een echoapparaat en een pre-operatief spreekuur. Behandelcentrum Westland is flink onder handen genomen om per jaar 7.600 Westlandse patiënten meer in Naaldwijk te kunnen ontvangen. Die hoeven dan niet meer helemaal naar Delft.

Aan de ene kant van de wachtkamer hangt een enórme panoramafoto van een authentieke Westlandse bloemenkas en aan de andere muur bruist de Westlandse zee vol energie. Met in totaal 18 spreekkamers en een behandelkamer lijkt Behandelcentrum Westland nu welhaast op een écht ziekenhuis en dat is precies de bedoeling.

Dineke Mei-Hoving (62) is al jaren kind aan huis bij Behandelcentrum Westland in Naaldwijk en zal er nu alleen nog maar vaker komen, in plaats van naar Delft te moeten reizen. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar man en moeder van 86. Dat er voortaan nóg meer specialisten van het Reinier de Graaf Gasthuis spreekuur gaan houden in Naaldwijk is ideaal voor de 's-Gravenzandse.

Lees door onder de foto.

In samenwerking met indebuurt Westland