Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Thomas Segers

Boksgala in teken van Hospice Beukenrode

De tweede editie van het Westlands Boksgala staat in het teken van Hospice Beukenrode, dat een tweede locatie in Westland wil openen. 

Het boksevenement leverde in mei van dit jaar nog ruim 112.000 euro op voor Stichting Droom je Thuis en wordt volgend jaar op zaterdag 16 mei gehouden. ,,Hospice Westland is dan een prachtig doel wat ons betreft", zegt voorzitter Shirley Schelkers van stichting Westland Boksgala.

Voor Hospice Beukenrode komt deze steun als geroepen. ,,Wij nemen zelf de inrichting voor onze rekening en daar is veel geld voor nodig", zegt voorzitter Henk Salome. ,,Het boksgala kan ons daar uitstekend bij helpen. We zijn heel blij dat wij zijn uitverkoren."

Elke ochtend het nieuws uit Westland in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  1. Westlandse studente valt in de prijzen met restaurant voor en door Westland

    Westlandse studente valt in de prijzen met restaurant voor en door Westland

    Roos Vollebregt is genomineerd voor de Woonmall Publieksaward met haar ‘interieur van de toekomst’. Voor haar eindexamenproject aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam ontwierp de 20-jarige ‘geboren en getogen Westlander’ een Westlands restaurant, waar ook nog eens Westlands gegeten kan worden. ,,Héél Westlands”, lacht zij. ,,Maar zoiets bestaat nog niet. En ja, daar is nood aan. Westland staat bekend om het eten wat daar geproduceerd wordt. Tot mijn verbazing zie je dat nog in geen enkel restaurant terug.”

In samenwerking met indebuurt Westland