Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Brownies&downieS

Brownies&downieS toch niet in het Schoenmakershuisje

Door het plan van Brownies&downieS om een vestiging te openen in het monumentale Schoenmakershuisje in ’s-Gravenzande gaat een streep. Er is echter al een nieuwe locatie gevonden.

De keten van lunchcafés waar mensen met een verstandelijke beperking werken en mensen die om andere redenen moeilijk aan het werk komen, tekende ruim een jaar geleden het contract met de eigenaar van het Schoenmakershuisje. Destijds werd benadrukt dat nog gewacht werd op een verbouwvergunning.

,,Die kregen we niet rond‘’, legt Stefan Verboom namens de keten uit. Het realiseren van een aanbouw vormde onder meer een probleem. ,,De huurovereenkomst werd daarom ontbonden, waarna we op zoek moesten naar een nieuwe locatie.‘’

Die is gevonden in de Graaf Willem II straat. Hier worden twee panden samengevoegd. Als alles volgens planning verloopt krijgt het bedrijf op 1 april de sleutels van de nummers 23 en 23a. Verboom laat weten dat het de bedoeling is dat de vestiging in 's-Gravenzande naar verwachting halverwege mei opent.  

Wat er nu in het Schoenmakershuisje komt, is nog onduidelijk. 

Elke ochtend het nieuws uit Westland in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Westland