Op de bovenste verdieping van het kantoor van Rabobank Westland op Leehove in De Lier zouden volgens CDA Westland prima vluchtelingen kunnen worden opgevangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de bovenste verdieping van het kantoor van Rabobank Westland op Leehove in De Lier zouden volgens CDA Westland prima vluchtelingen kunnen worden opgevangen. © AD

CDA wil dat gemeente ingaat op verzoek van kabinet: ‘Westland moet ook vluchtelingen opvangen’

Westland moet een deel van de vele vluchtelingen opvangen voor wie momenteel naarstig naar een bed wordt gezocht. Dat stelt CDA Westland, die daarvoor mogelijkheden ziet in leegstaande gebouwen, zoals de bovenste verdieping van het Rabobankkantoor in De Lier. Andere politieke fracties staan niet zo te springen. ,,Sympathiek, maar niet reëel.”

  1. Lijdt verdachte horecaman in Haagse corruptieaffaire  aan pseudologica fantastica?
    O, O, De Mos

    Lijdt verdachte horecaman in Haagse corruptie­af­fai­re aan pseudologi­ca fantastica?

    Ernst Akyol voelt zich schuldig. Dat mag ook wel. Mede door hem zitten Richard de Mos en co in een nogal lastig parket. ,,Dat is mijn vriend, weer”, verzucht De Mos als in de rechtszaal een belastend gesprek van de man van Zalencentrum De Opera wordt aangehaald. Ook diens partner en medeverdachte Nino Davituliani kan haar ergernis over boude uitspraken van Akyol soms niet onderdrukken.