Eén van de overvallers bedreigde iemand met een mes in het Kruidvat in Monster.
Volledig scherm
PREMIUM
Eén van de overvallers bedreigde iemand met een mes in het Kruidvat in Monster. © Politie.nl

Celstraf geëist tegen ex-werkneemster die overvallers ‘inseinde’: ‘Je hebt ons een mes in de rug gestoken’

Het Openbaar Ministerie vindt dat er genoeg bewijs is dat een ex-werkneemster van het Kruidvat in Monster de daders van een overval op de winkel van tevoren heeft ingeseind. De officier van justitie eist een celstraf van zestien maanden tegen de 24-jarige vrouw uit Wateringen. ,,Ze heeft op afschuwelijke manier het vertrouwen van haar collega’s misbruikt.”

 1. Tot 2050 wachten op lightrail? Niet als het aan wethouder Varekamp ligt: ‘Kunnen in 2035 een heel eind zijn’
  PREMIUM

  Tot 2050 wachten op lightrail? Niet als het aan wethouder Varekamp ligt: ‘Kunnen in 2035 een heel eind zijn’

  Met de lightrail vanuit Maassluis via Westland naar Den Haag. Dat klinkt als iets voor over vijftig jaar. Misschien. Of nooit. Wethouder Pieter Varekamp (VVD, verkeer) denkt daar heel anders over. Hoewel uit een verkenning blijkt dat we tot 2050 niet op een lightrail hoeven te rekenen, verwacht hij dat ‘we rond 2035 een heel eind kunnen zijn’ met een lightrail door Westland.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  14

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Westland