Volledig scherm
PREMIUM
© Thierry Schut

Centrum van Naaldwijk omgetoverd in kunst- en cultuurparadijs voor één dag

De jongste telg keek afgelopen zaterdag eerst nog een beetje bevreesd, maar dat was volkomen misplaatst. Want het optreden van folkloreband Klankkleur op het paradepark viel bij het publiek goed in de smaak. 

Klankkleur verzorgde een van de vele optredens in het kader van Podium Westland, hét evenement waarbij het centrum van Naaldwijk werd omgetoverd tot één groot kunst- en cultuurparadijs. Bezoekers konden genieten van alle creatieve uitingen die de Westlandse cultuur rijk is. In WestlandTheater De Naald waren optredens van lokale dansscholen en koren. In de bibliotheek waren workshops te volgen en ook in het nieuwe park tegenover De Naald was er dus veel kleurrijks te doen. Het gemeentehuis en de Pianobar deden dit jaar ook mee.

  1. Westlandse studente valt in de prijzen met restaurant voor en door Westland

    Westlandse studente valt in de prijzen met restaurant voor en door Westland

    Roos Vollebregt is genomineerd voor de Woonmall Publieksaward met haar ‘interieur van de toekomst’. Voor haar eindexamenproject aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam ontwierp de 20-jarige ‘geboren en getogen Westlander’ een Westlands restaurant, waar ook nog eens Westlands gegeten kan worden. ,,Héél Westlands”, lacht zij. ,,Maar zoiets bestaat nog niet. En ja, daar is nood aan. Westland staat bekend om het eten wat daar geproduceerd wordt. Tot mijn verbazing zie je dat nog in geen enkel restaurant terug.”

In samenwerking met indebuurt Westland