Een voorbijganger kijkt naar het dak van postduivenvereniging De Reisduif in Naaldwijk, dat door de storm op het fietspad is beland.
Volledig scherm
PREMIUM
Een voorbijganger kijkt naar het dak van postduivenvereniging De Reisduif in Naaldwijk, dat door de storm op het fietspad is beland. © Thierry Schut

De Reisduif zwaar geraakt door Eunice: vereniging letterlijk dakloos geworden

Postduivenvereniging De Reisduif in Naaldwijk zal Eunice niet zo gauw vergeten. Door de keiharde wind lieten delen van de dakbedekking los, waardoor de vereniging letterlijk dakloos is geworden. Het was slechts een van de vele schadegevallen in Westland, waar tijdens het hoogtepunt van de zware storm windsnelheden van ruim boven de honderd kilometer per uur werden gemeten.

  1. Kan ADO na storm Eunice nog wel in eigen stadion spelen? ‘We kunnen altijd hulp AZ inschakelen’
    PREMIUM

    Kan ADO na storm Eunice nog wel in eigen stadion spelen? ‘We kunnen altijd hulp AZ inschake­len’

    De schade aan het Cars Jeans Stadion, vrijdagmiddag veroorzaakt door storm Eunice, zorgt voor veel onzekerheden bij ADO Den Haag. Het is niet de eerste keer in de recente geschiedenis dat een Nederlands voetbalstadion onverhoopt schade oploopt. De vraag is dan ook of de Haagse club de thuiswedstrijden wel ‘gewoon’ in het eigen stadion kan spelen. Zo niet, kan het in ieder geval op de hulp van AZ rekenen. ,,Maar zo ver is het nog niet.”