Denise Zwirs (23) kreeg in april (toen was ze 22) corona. Ze is nog steeds herstellende. Een netwerk van fysiotherapeuten, diëtisten en andere deskundigen helpt haar bij haar revalidatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Denise Zwirs (23) kreeg in april (toen was ze 22) corona. Ze is nog steeds herstellende. Een netwerk van fysiotherapeuten, diëtisten en andere deskundigen helpt haar bij haar revalidatie. © Thierry Schut

Denise (23) lag op IC door corona en moest acht maanden herstellen: ‘Ik dacht: ik kan dit niet meer aan’

Denise Zwirs (23) uit Kwintsheul kreeg in april corona. Ze kwam op de intensive care terecht en werd acht dagen in coma gehouden. Ze is nog steeds herstellende van die slopende periode. Een speciaal opgericht netwerk van deskundigen helpt haar, en andere ex-covidpatiënten, bij de revalidatie. 

 1. Petra Brekelmans blikt terug op metamorfose Ockenburgh: ‘Eigenlijk kan het niet wat hier is gebeurd’
  PREMIUM

  Petra Brekelmans blikt terug op metamorfo­se Ockenburgh: ‘Eigenlijk kan het niet wat hier is gebeurd’

  De missie is volbracht. Acht jaar lang deed Petra Brekelmans er álles aan om het onmogelijke mogelijk te maken en dat is gelukt. Buitenplaats Ockenburgh is gered. En hoe! De verloederde villa veranderde in een fraaie verbindingsplek voor de buurt. En daarom doet de gangmaker een stapje terug als voorzitter van de stichting. ,,Het is nu een prachtige plek voor jong en oud.”

In samenwerking met indebuurt Westland

 1. Gommers: 'Je kunt een derde golf verwachten, daar stonden we niet bij stil'
  Play

  Gommers: 'Je kunt een derde golf verwachten, daar stonden we niet bij stil'

 2. Sneeuw op komst in het hele land
  Play

  Sneeuw op komst in het hele land