'Dode man in Naaldwijk slachtoffer van noodlottig ongeval'

VideoDe dode man die vanochtend werd aangetroffen in een sloot aan de Meester Jan Tuningstraat in Naaldwijk is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Dat bevestigt de politie. Volgens bekenden van het slachtoffer zou het gaan om een noodlottig ongeluk. 

De man werd in de vroege ochtend door een voorbijganger gevonden in een ondiepe sloot naast het terrein van taxibedrijf De Roo. Daarna was de  Meester Jan Tuningstraat urenlang afgesloten voor forensisch onderzoek. Ook een auto die in de buurt stond is door agenten onderzocht. 

Het onderzoek trok veel bekijks. De politie zette daarom al snel schermen om de vindplek heen.  Beelden gemaakt door bewakingscamera's op het terrein van De Roo werden bekeken in de hoop iets te weten te komen over de toedracht van het incident. Hoe de man om het leven is gekomen, heeft de politie vooralsnog niet bekend gemaakt. Alleen dat een misdrijf wordt uitgesloten.

Volgens bekenden van het slachtoffer was het een noodlottig ongeval. De man zou per ongeluk in de sloot terecht zijn gekomen na een avondje uit. 

Omwonenden reageren geschokt op de vondst van de dode man. ,,Hier schrik je wel van. Een paar maanden geleden is er ook al een dode gevonden  in de bosjes hier in de buurt'', zegt een vrouw die niet met haar naam in de krant wil. 

Elke ochtend het nieuws uit Westland in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Volledig scherm
Dode gevonden op straat in Naaldwijk. © Regio15