Volledig scherm
Kerstdorp bouwen in tuincentrum de Carlton © Foto: Thierry Schut

Doe mee: Wie heeft het mooiste kerstdorp van Westland?

Met sneeuw bedekte huisjes, fonkelende lichtjes en piepkleine kerstmannetjes nemen naarmate kerst nadert de Westlandse vensterbanken over. Een blik achter die vensterbanken leert dat de kerstdorpen als paddenstoelen uit de lucht schieten. Maar wie bouwt het allermooiste exemplaar?

Wie denkt dit allermooiste, grootste of meest unieke dorp in zijn of haar woning te hebben gebouwd, wordt opgeroepen om zich te melden. Diegene maakt kans om zijn of haar dorp voor kerst in de krant terug te zien. 

In het formulier hieronder kun jij je mooiste foto doorsturen. Laat je ook even je gegevens achter? Dan kunnen we je benaderen voor een verhaal in AD Westland!

  1. ‘Schotten zijn vóór EU, maar treden straks uit omdat het Verenigd Koninkrijk dat wil’
    PREMIUM
    Vaarwel Britten

    ‘Schotten zijn vóór EU, maar treden straks uit omdat het Verenigd Koninkrijk dat wil’

    Raimond Dijkstra (46) volgt de uitslag van de Europese verkiezingen vandaag op de voet, zegt hij in de wekelijkse rubriek Vaarwel Britten. De Schotse stemvoorkeuren zijn voor hem misschien nog wel belangrijker dan de Nederlandse. In dit 'preferendum' kunnen ook de Schotten opnieuw hun mening geven over de brexit. ,,De Schotten zijn voor een langer verblijf in de EU, maar treden straks uit omdat het Verenigd Koninkrijk dat wil.”