Drone brengt de Zandmotor op bijzondere wijze in beeld

VideoEen laaghangend zonnetje geeft de Zandmotor voor de kust tussen Ter Heijde en Kijkduin een prachtige gouden gloed. Marc de Munnik uit 's-Gravenzande legde de beelden afgelopen week met zijn drone vast, 'puur hobbymatig'. Kijk mee en geniet. 

 1. Waar stap je op en hoe duur is een rit? Dit moet je weten over nieuw metrostation in Hoek van Holland

  Waar stap je op en hoe duur is een rit? Dit moet je weten over nieuw metrostati­on in Hoek van Holland

  De ombouw van de voormalige treinverbinding Hoekse Lijn naar metrospoor is eindelijk helemaal voltooid. Sinds vrijdag rijdt de metro via Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis door naar het nieuwe metrostation Hoek van Holland Strand. Maar hoe lang duurt zo’n metrorit en wat kost een ritje naar het strand? Lees hier de belangrijkste informatie.
  Hoek van Holland
 2. Statushouders weigeren flexwoningen, gemeente stapt naar de rechter om ze hotel uit te krijgen
  PREMIUM

  Statushou­ders weigeren flexwonin­gen, gemeente stapt naar de rechter om ze hotel uit te krijgen

  Statushouders in Rijswijk die in een hotel worden opgevangen, weigeren naar de nieuwe flexwoningen te gaan die de gemeente heeft laten plaatsen. Zij waren in de veronderstelling dat ze een sociale huurwoning zouden krijgen. Een deel heeft een advocaat in de arm genomen om alsnog een woning af te dwingen. De gemeente is op haar beurt naar de rechter gestapt om de weigeraars uit het hotel te krijgen.
  Rijswijk