Begraafplaats Beukenhage in 's-Gravenzande.
Volledig scherm
Begraafplaats Beukenhage in 's-Gravenzande. © Thierry Schut

Graven overhoop gehaald op ’s-Gravenzandse begraafplaats

Een aantal graven op de begraafplaats Beukenhage in ’s-Gravenzande is bij werkzaamheden overhoop gehaald. Spulletjes op graven zijn op een hoop gegooid, tot verdriet van nabestaanden. 

In opdracht van de gemeente Westland wordt een aantal velden opgehoogd. Hoewel een bord met informatie over de werkzaamheden is geplaatst bij het kerkhof, is het maar van één kant te zien. Voor bezoekers die vanaf de andere kant het kerkhof op komen, is het bord niet zichtbaar. 

Bezoekers zijn niet persoonlijk geïnformeerd over de werkzaamheden. Westland Verstandig vindt het ‘respectloos’ en wil van het gemeentebestuur weten wat zij gaat doen om het goed te maken met de nabestaanden en hoe ze dit in de toekomst kan voorkomen. 

  1. Strandtenthouders staat het water tot aan de lippen: ‘Waar moeten wij ons personeel van betalen?’
    PREMIUM
    VIDEO

    Strandtent­hou­ders staat het water tot aan de lippen: ‘Waar moeten wij ons personeel van betalen?’

    Strandtenthouders aan de Nederlandse kust vragen vandaag op een bijzondere wijze aandacht voor hun financiële problemen. Ondernemers van Texel tot Zeeland hebben met hun strandbedden en tafeltjes teksten op het strand geschreven en die met een drone vanuit de lucht gefilmd. Ze willen dat de loonkosten van hun personeel worden vergoed. Het filmpje wordt aangeboden aan het kabinet.

In samenwerking met indebuurt Westland