Volledig scherm
Politie © ANP

Haagse (17) steekt Honselersdijker (24) na poging diefstal

Bij een steekincident aan de Van der Goesstraat in Honselersdijk is gisteravond een 24-jarige bewoner gewond geraakt. De man had een verkoopafspraak gemaakt met een Haagse vrouw, die eindigde in een worsteling.

Het slachtoffer had gisteravond een afspraak gemaakt over de verkoop van een product. Nadat de man de deur open deed en het geld overhandigde, ging de vrouw, een 17-jarige Haagse, er als een speer vandoor. Het slachtoffer wist de vrouw in te halen en te overmeesteren, maar liep daarbij wel een steekwond op. 

Een onbekende man stapte op dat moment uit de auto om de vrouw te helpen. De politie vermoedt dat deze man bij haar hoorde. De vrouw is opgepakt, maar haar eventuele handlanger wist te ontkomen. De politie is op zoek naar getuigen van het incident. 

  1. ‘Schotten zijn vóór EU, maar treden straks uit omdat het Verenigd Koninkrijk dat wil’
    PREMIUM
    Vaarwel Britten

    ‘Schotten zijn vóór EU, maar treden straks uit omdat het Verenigd Koninkrijk dat wil’

    Raimond Dijkstra (46) volgt de uitslag van de Europese verkiezingen vandaag op de voet, zegt hij in de wekelijkse rubriek Vaarwel Britten. De Schotse stemvoorkeuren zijn voor hem misschien nog wel belangrijker dan de Nederlandse. In dit 'preferendum' kunnen ook de Schotten opnieuw hun mening geven over de brexit. ,,De Schotten zijn voor een langer verblijf in de EU, maar treden straks uit omdat het Verenigd Koninkrijk dat wil.”