Burgemeester Arends zette de helden in het zonnetje die een man uit een te water geraakte auto aan de Poelkade in ’s-Gravenzande hebben gered. Van links naar rechts: Antoin Hoovers, burgemeester Arends, Michael Tettero en wijkagent Ben Eekman.
Volledig scherm
Burgemeester Arends zette de helden in het zonnetje die een man uit een te water geraakte auto aan de Poelkade in ’s-Gravenzande hebben gered. Van links naar rechts: Antoin Hoovers, burgemeester Arends, Michael Tettero en wijkagent Ben Eekman. © Thierry Schut

Held Michael Tettero in zonnetje gezet voor redden van man in auto onder water

's-Gravenzander Michael Tettero is door de Westlandse burgemeester Bouke Arends in het zonnetje gezet omdat hij vorig jaar zomer het leven redde van een man die met zijn auto aan de Poelkade in 's-Gravenzande in het water was beland. 

  1. Dertig jaar geleden schreef Lars zijn afstudeerscriptie over een metro naar Hoek van Holland: nu is het zover
    PREMIUM

    Dertig jaar geleden schreef Lars zijn afstudeer­scrip­tie over een metro naar Hoek van Holland: nu is het zover

    Een metro naar Hoek van Holland in plaats van een trein; Lars Lutje Schipholt deed daar dertig jaar geleden al onderzoek naar als stagiair bij de RET. Een goed idee, concludeerde de TU Delft-student. Vrijdag is het feest in Hoek van Holland als de eerste metro’s naar het strand rijden en het project helemaal klaar is. De weg ernaartoe was lang en ging over veel hobbels.
    Hoek van Holland