Een restaurant beginnen in coronatijd? Barry van Os (l) en Ronald Franken (r) durven het aan.
Volledig scherm
Een restaurant beginnen in coronatijd? Barry van Os (l) en Ronald Franken (r) durven het aan. © Fred Leeflang

Het hele jaar door barbecueën bij nieuw restaurant Smoke Style in Naaldwijk

Een restaurant beginnen in coronatijd klinkt als een slecht idee. Toch durven ondernemers Ronald Franken en Barry van Os de stap te zetten. Ze combineren elkaars ‘talenten’ in het voormalige Hudson-pand aan Molenstraat 58 in Naaldwijk. ‘Smoke Style’: bij dit nieuwe foodadres is het altijd barbecueseizoen. Gerechten worden er namelijk gerookt op smokers en gegrild op de Big Green Egg.

  1. Zevental maakt zich op voor ‘monstertocht’ met 18.000 hoogtemeters
    PREMIUM

    Zevental maakt zich op voor ‘monster­tocht’ met 18.000 hoogteme­ters

    Buiten is er een aangenaam temperatuurtje, maar Patrick van der Ende (51) en Marc Vriesen (50) hebben metershoog kippenvel. Het tweetal staat aan de vooravond van een grote uitdaging waar een flink aantal sponsors zich aan gecommitteerd heeft. De twee leden van Team Westland hebben, samen met nog vijf gemotiveerde kompanen, zestien dagen om 2000 kilometer naar het zuidwesten van Frankrijk te fietsen. Na aankomst wacht enkele dagen later nog de beklimming van de Tourmalet.

In samenwerking met indebuurt Westland