Woongroep Droom je Thuis, met Mady Ling (staand rechts, witte sweater).
Volledig scherm
PREMIUM
Woongroep Droom je Thuis, met Mady Ling (staand rechts, witte sweater). © Droom je Thuis

Hijs Hokij trekt alles uit de kast om stichting ‘Droom je Thuis’ aan extra financiën te helpen

Hijs Hokij trekt alles uit de kast om Droom je Thuis aan extra financiën te helpen. De Haagse ijshockeyvereniging houdt vrijdag rondom de wedstrijd tegen regioploeg Zoetermeer Panters een benefietavond. 

De stichting Droom je Thuis wil aan het Zuideinde in Naaldwijk een pand met twaalf appartementen voor jongeren met een beperking realiseren. Aan dat ouderinitiatief draagt Robert Ling, al 44 jaar ijshockeyer bij Hijs, graag zijn steentje bij. De vader van de 19-jarige Mady is al maanden bezig met het voorbereiden van de actie. ,,Alle ouders leveren een bijdrage, dit is mijn manier", vertelt de verdediger, wiens dochter één van de twaalf bewoners van het pand wordt. 

  1. De lockdown van liedjesmaker Lien in een huis zonder stroom en met een verkouden ex-vriend
    PREMIUM

    De lockdown van liedjesma­ker Lien in een huis zonder stroom en met een verkouden ex-vriend

    Lien Cornelissen (36) is liedjesmaker, cabaretière en coach ‘stembevrijding’ in Scheveningen. Eind januari speelde ze haar eerste liedjesprogramma in een uitverkocht Muzee. Na jaren van ploeteren leek de grote doorbraak een kwestie van tijd. Nu zit ze thuis met twee katten, een haperende aardlekschakelaar en een ex-vriend die verkouden is. Het dagboekverslag van een performer in coronatijd die niet bij de pakken neerzit.

In samenwerking met indebuurt Westland