Vanaf 2022 begint de verkoop van 150 nieuwbouwappartementen in de duinen van Hoek van Holland. De appartementen moeten van Hoek van Holland een vierseizoenenbadplaats maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf 2022 begint de verkoop van 150 nieuwbouwappartementen in de duinen van Hoek van Holland. De appartementen moeten van Hoek van Holland een vierseizoenenbadplaats maken. © Van Omme en de Groot, Projectontwikkelaars en Bouwers

Hoek van Holland krijgt er 150 nieuwe appartementen bij: ‘Het moet een vierseizoenenbadplaats worden’

Liefhebbers van strand en zee opgelet: vanaf het najaar van 2022 begint de verkoop van 150 nieuwbouwappartementen in het duingebied van Hoek van Holland. Ze moeten van Hoek van Holland een vierseizoenenbadplaats maken.

 1. McDonald’s ontstemd over omgekeerde vlaggen onder iconische M: ‘Wij hebben hier niets mee te maken’

  McDonald’s ontstemd over omgekeerde vlaggen onder iconische M: ‘Wij hebben hier niets mee te maken’

  McDonald’s zit in zijn maag met omgekeerde Nederlandse vlaggen die actievoerders zonder toestemming van de multinational op de mast met de iconische, gele M hebben gehangen. De vlaggen staan symbool voor het boerenprotest tegen de overheid. De fastfoodketen vreest dat klanten denken dat het concern de protestvlaggen zelf heeft opgehangen. ,,Maar wij hebben hier niets mee te maken.‘’
 2. Groot onderzoek naar twee gevonden lichamen in Zoetermeer, slachtoffers mogelijk moeder en zoon
  met video

  Groot onderzoek naar twee gevonden lichamen in Zoetermeer, slachtof­fers mogelijk moeder en zoon

  De politie heeft zaterdagmiddag een overleden vrouw en een man gevonden in een woning aan het Kramerplan in Zoetermeer. Rechercheurs hebben de hele avond en nacht grootschalig onderzoek gedaan in en rond de woning. De twee slachtoffers zijn vermoedelijk een moeder en een zoon en hebben een link met een dodelijke aanrijding in Lekkerkerk zaterdagmiddag. Daarbij zou de vader om het leven zijn gekomen.