Volledig scherm
Het Tramhuisje in Naaldwijk © indebuurt Westland

In het Tramhuisje in Naaldwijk kun je nu eten en borrelen

Het tramhuisje in Naaldwijk heeft weer nieuwe uitbaters. In het pand aan de Verspycklaan is sinds kort een horecazaak geopend. Dat schrijft Indebuurt Westland.

Lekker lunchen, borrelen of gewoon een kop koffie drinken: het kan sinds begin dit jaar in het Tramhuisje in Naaldwijk. Eigenaren Mike van Rheenen en Irene Huisman hebben de zaak overgenomen en zijn afgelopen vrijdag 3 januari opengegaan. Je kunt er terecht voor een kop koffie met iets lekkers erbij, een lunch, een borrel, een high tea of high wine of gewoon voor een lekkere borrel.

Van Rheenen en Huisman proberen zoveel mogelijk met lokale ondernemers samen te werken. Brood en koffie koopt het stel in Maasdijk en groenten worden in Wateringen gehaald. ‘Hopelijk volgen er nog veel andere producten van lokale ondernemers’, aldus de uitbaters.

Lunchroom

Het monumentale tramhuisje is in 2017 helemaal gerenoveerd. Daarna konden kleine bedrijfjes er een kantoorruimte huren, er was werkplek voor zzp’ers en er was een lunchroom. Daarvoor werd het tramhuisje een tijd door moslims als gebedshuis gebruikt. 

In samenwerking met indebuurt Westland