Jeanet van Holsteijn (links) krijgt een cheque van 8500 voor een medicijn tegen de spierziekte ALS uit handen van Marloes Scholtes van Bakkerij Scholtes in Honselersdijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeanet van Holsteijn (links) krijgt een cheque van 8500 voor een medicijn tegen de spierziekte ALS uit handen van Marloes Scholtes van Bakkerij Scholtes in Honselersdijk. © AD

Jeanet raast van actie naar actie voor reddend pilletje tegen spierziekte ALS

Jeanet van Holsteijn was woensdagmiddag sprakeloos toen ze uit handen van Marloes Scholtes een cheque van maar liefst 8500 euro mocht ontvangen voor de stichting ALS. De opbrengst van de paaseierenactie overtrof alle verwachtingen. 

 1. Laatste redmiddel voor zieke Nicolien (28) uit De Lier is crowdfunding: ‘Alsjeblieft, ik weet me geen raad’
  PREMIUM

  Laatste redmiddel voor zieke Nicolien (28) uit De Lier is crowdfun­ding: ‘Alsje­blieft, ik weet me geen raad’

  Nicolien Pronk en haar man Martijn maken barre tijden door. Sinds twee jaar leeft de 28-jarige Lierse met de zekerheid dat zij aan multiple sclerose lijdt. De dokters in Nederland kunnen weinig meer voor haar betekenen. Haar hoop is nu gevestigd op een behandeling in Rusland. Daarvoor is 66.000 euro nodig en dat bedrag is drie bruggen te ver voor het stel. Wil je doneren? Nicolien en Martijn hopen dat er mensen zijn die hun website www.helpnicolientegenms.nl willen bezoeken en een bedragje willen overmaken naar NL10INGB0006148573.

In samenwerking met indebuurt Westland

 1. Emile Roemer: 'Liever gereguleerd op een terras, dan met een krat bier in het park'
  Play

  Emile Roemer: 'Liever geregu­leerd op een terras, dan met een krat bier in het park'

 2. Bruls: Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen
  Play

  Bruls: Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen