Politie en ambulancemedewerkers in de Sand Ambachtstraat in 's-Gravenzande, waar een man is neergestoken.
Volledig scherm
Politie en ambulancemedewerkers in de Sand Ambachtstraat in 's-Gravenzande, waar een man is neergestoken. © Regio15

Man neergestoken in ‘s-Gravenzande, verdachte aangehouden

De politie heeft vandaag aan het einde van de middag een man aangehouden voor een steekpartij in een huis in 's-Gravenzande. Het slachtoffer, ook een meerderjarige man, raakte gewond en moest met spoed naar het ziekenhuis.

De melding van de steekpartij kwam rond half 6 vanmiddag binnen, waarna de politie met een flink aantal auto’s uitrukte naar de Sand Ambachtstraat. Ook meerdere ambulances en de traumahelikopter spoedden zich naar de woning. Het slachtoffer was aanspreekbaar, maar moest wel naar het ziekenhuis om aan zijn verwondingen behandeld te worden. 

Politieagenten hielden direct een verdachte aan. Die is met zakken om zijn handen meegenomen, zodat eventuele bewijssporen niet verloren kunnen gaan. 

Vorige maand werd 's-Gravenzande ook al opgeschrikt door een steekincident, toen in het Oranjepark. Daarbij raakte een 16-jarige jongen gewond. De politie hield in de weken daarna zeven kinderen tussen de 13 en 16 jaar aan voor betrokkenheid bij de steekpartij, vijf jongens en twee meisjes. Eén meisje wordt niet langer als verdachte gezien. 

In samenwerking met indebuurt Westland