De weekmarkt op het plein wordt om 17.00 uur afgebroken.
Volledig scherm
PREMIUM
De weekmarkt op het plein wordt om 17.00 uur afgebroken. © Thierry Schut

Marktkooplui ‘s-Gravenzande gaan sneller opruimen: ‘Maar we gaan niemand opjagen’

De kooplui van de ‘s-Gravenzandse weekmarkt gaan hun best doen sneller op te ruimen om de horecamensen de gelegenheid te geven hun terrassen eerder op te bouwen. Maar wie bijbelse taferelen verwacht van marktmeester De Macier die met een zweep in de hand de kooplui van de markt veegt, komt bedrogen uit.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  25

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Westland