PREMIUM
Middenin het duin en met lekker eten is PLSTK een plek om te koesteren
Gouden PollepelSpekkopers zijn we hier. ,,Oh! Fan-tas-tisch!’’, roepen we direct als we het terras oplopen van het PLSTK Café in Hoek van Holland. Middenin het duin, uitzicht op zee, lekker eten en een mooie missie.
,,Je kunt hier ook de zee nog zien’’, giebelt mijn tafelgenoot vrolijk verder. De zon schijnt, er is een koel windje. Nog geen hap gegeten en we zijn al blij terwijl de sympathieke ober er vlot aankomt met onze glazen frisse licht stuivende biologische verdejo uit het Spaanse Rueda.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Wilhelmus-doelman loopt ernstige blessure op tijdens oefenduel: ‘Mijn onderbeen hing er een beetje bij’
Veel dramatischer had het nieuwe voetbalseizoen voor Robbin van Nunspeet (20) niet kunnen beginnen. De doelman van tweedeklasser Wilhelmus liep dinsdag in een oefenduel met SV Madestein een gebroken scheenbeen en kuitbeen op. -
Zo deel je zo min mogelijk persoonlijke data met Facebook
Steeds meer mensen maken zich zorgen over wat Facebook met hun persoonlijke data doet. Met onderstaande tips hou je zoveel mogelijk informatie privé. -
PREMIUMGouden Pollepel
Sympathieke brasserie op toplocatie: hier bungelen grote spiesen vlees, vis en groenten boven tafel
Brasserie Oostgaag. Een sympathieke brasserie op een toplocatie midden in de polder waar je de rekening nog laag kunt houden. Grote bungelende spiesen boven de tafel met vlees, vis en groenten zijn er geliefd. -
PREMIUMBinnenkijken
Eva voelt zich niet thuis tussen stenen muren en kiest voor de vrijheid van een camper
Eva Bijlsma verkoopt haar appartement in Zoetermeer. Stenen muren voelden voor haar al langer benauwend en dus kiest ze voor de vrijheid van een nomadisch bestaan in een camper. -
PREMIUM
Altijd maar reizen voor je werk, is dat nou wel zo leuk? ‘Moest wel eens een verjaardag van mijn kind missen’
Elke dag na je werk naar huis, dat is niet voor iedereen de realiteit. Deze drie Nederlanders waren soms vaker onderweg dan thuis. Hoe is het om veel te reizen voor je baan en hoe gaat het thuisfront daarmee om?
-
Koken & Eten
Koud water of kokend water? Zo kook je je aardappelen het best
Eet jij vaak aardappelen? En hoe maak jij ze dan klaar? De een doet het met kokend water, de ander zet ze met koud water op. Experts geven hun adviezen voor het goed klaarmaken van de pieper. -
PREMIUMgouden pollepel
Alle klassieke Italiaanse hits en royale porties bij Burrata; lekkere zaken voor de stad
Het is een klein beetje klunen naar het derde Burrata, die prachtige grote horecazaak in het centrum van Den Haag, maar gewoon doen. Ze hebben er stoere pasta’s, goede pizza’s en er is genoeg te zien. -
met video
In kleine stapjes naar een grotere Indië-herdenking: ‘Net als 4 mei op de Dam’
Een ander tijdstip en een prominente rol voor de ambassadeur van Indonesië. Niet alle Indië-veteranen zijn blij met de veranderingen waarmee de stichting Herdenking 15 augustus 1945 stilstaat bij de verschrikkingen tijdens de Japanse bezetting.