Volledig scherm
PREMIUM
Maurice Wubben met zijn nieuwe rijbewijs. © Thierry Schut

Naaldwijkse Maurice raakt op bizarre manier rijbewijs kwijt in Albanië: ‘Het was echt om gek van te worden‘

Een mooie tocht door Albanië, eindigde voor Naaldwijker Maurice Wubben (56) in een nachtmerrie. ,,Mijn geval zou zo passen in het tv-programma Kanniewaarzijn.”

Als pionier toog Maurice Wubben, zelfstandig ondernemer, in juni vorig jaar samen met zijn oud-collega John van de Sluis en Edonna Blakaj, een Albanese die al 20 jaar in Nederland woont, naar Albanië en Kosovo. ,,Het doel van de reis was om een indruk te krijgen van dit land en te kijken of er kansen liggen voor zaken in groente en fruit of toerisme.”

  1. Westlandse studente valt in de prijzen met restaurant voor en door Westland

    Westlandse studente valt in de prijzen met restaurant voor en door Westland

    Roos Vollebregt is genomineerd voor de Woonmall Publieksaward met haar ‘interieur van de toekomst’. Voor haar eindexamenproject aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam ontwierp de 20-jarige ‘geboren en getogen Westlander’ een Westlands restaurant, waar ook nog eens Westlands gegeten kan worden. ,,Héél Westlands”, lacht zij. ,,Maar zoiets bestaat nog niet. En ja, daar is nood aan. Westland staat bekend om het eten wat daar geproduceerd wordt. Tot mijn verbazing zie je dat nog in geen enkel restaurant terug.”

In samenwerking met indebuurt Westland